Kiwi-land och blå kärlek till ett gäng blå berg.

...Vi har haft några fantastiska veckor sen jag skrev sist. Stort minus till Australien och Nya Zeeland för sopigt Wifi! 
 
Byron Bay var fantastiskt och både jag och T tyckte att det var höjdpunkten i Aussie förutom Blue Montains, vilka jag kommer till strax! Vi badade på vackra stränder, bodysurfade och vågsurfade med asgrymma peeps. För Tommy var det första gången han provade på vågsurfning och visade sig vara en naturtalang, och blev helt hooked från minut ett! 
 
En delfin hoppade upp ca en meter från mig i havet och jag höll på att kissa på mig av rädsla. Inte fasiken visste jag att de gick så långt in, men när jag hämtat mig lite och fattat att det inte var en haj tyckte jag att det var ganska så awesome. 
Kakadua i Leura Blue Mountains, Australien 24.11.2014

Blue Mountains, Australien 24.11.2014
Höjdpunkten i Sydney var den obligatoriska promenaden mellan cogee och bondi beach, den var väldigt vacker och darling harbour. En lång vinlunch i solen, vem kan motstå liksom? Alla mysiga beer-gardens och grym live-musik på varje bar vi gick, gjorde Sydney till en något mysigare stad under kvällarna. Men Sydney var inte riktigt det äventyret som vi ville ha och vi gav oss av mot Blue Montains som visade sig vara ett riktigt lyckokast! Helt klart det bästa vi gjorde under hela Oz-tiden! 

Sen var det dags för Auckland och Nya Zeeland, längre hemifrån går inte att komma om man håller sig på land, så när vi flyger till Fiji nästa vecka kommer vi alltså att påbörja vår hemresa, kan man säga... Det första vi lyckades göra var att ramla på ett gratisjippo som delade ut mat och dryck. Vi var lite fundersamma över vart vi hamnat, T var helt övertygad om att vi travat rätt in i en sekt men det stoppade inte oss från att mingla runt där. Vi fick höra sen att det var ett media event för att de startade upp sin årliga Silo Market vid Silo Parks. Supermysigt! Sen har vi även hunnit med att möta upp några gamla vänner som bor här och som vi känner sen Brasilien. Imorgon ska vi hyra en bil och ge oss ut i vänstertrafiken, önska oss lycka till! 
 


Kommentarer
Postat av: Oslofru

Glad andra advent! <3

Svar: Tack detsamma!! :)
rosajosefina

2014-12-07 @ 10:08:01
URL: http://oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: