Save water drink cocktails!


Chaweng Koh Samui, Thailand 25.10.2014

Äntligen verkar vårt komatillstånd vara över, det är inte alltid helt enkelt att gå från ett hektiskt schema till lugn och ro och avkoppling men jag tror att vi verkligen behövde den här veckan att vila upp oss ordentligt inna vi tar oss vidare. Vi kände oss till och med så kvällspigga i helgen att vi vågade gå ut utan veckans incidenter vid middagsbordet då jag nästan slocknat rakt ner i maten... Men icke längre och trots lågsäsong så hittade vi lite drag i byn och slirade runt i hyfsat god Josefina&Tommy- anda!


 
 
Chaweng Koh Samui, Thailand 25.10.2014

Vi gav däremot upp relativt tidigt och klockan var inte mer än midnatt när vi kom tillbaka till rummet. Så imorse vaknade jag åter klockan sex och var pigg som en lärka medan Tommy sov lika tungt som bergatrollet, jag misstänker att han börjar undra om han inte är ute och reser med ett barn istället. Haha!
 
Men framåt tio på förmiddagen var vi båda redo för dagen och på språng ut i paradisets solsken. Vi puttrade runt lite på scootern och njöt av en fantastisk dag med sol och bad och tonfiskpannkaka! :D
Koh Samui, Thailand 26.10.2014

Lamai beach Koh Samui, Thailand 26.10.2014

 

Lamai beach Koh Samui, Thailand 26.10.2014


Chaweng beach Koh Samui, Thailand 26.10.2014


Men mina röda axlar och min panna har utegångsförbud och får inte vistas i solen så det är bara att kleta på solfaktor 50 och hårband + T-shirt! Men hellre det än att de ramlar av. Tack för barn-solkrämen mamma!