Vårkänslor i Amerikat

 
Vår plan, att byta den eviga sommaren mot vår, visade sig vara bristfällig. Det första som mötte oss på var en snöstorm. Och där står vi som två idioter utan vinterkläder... Vilken jävla tur att vi hittat varsin jacka några dagar tidigare och inte sparat det för att New York är roligare att shoppa i! Nummer två i välkommen-till-det-stora-äpplet-paketet var att Tommys väska bestämt sig för att hoppa på ett annat flyg och alltså befann sig på rymmen...  Men både våren och väskan dök upp dagen efter och allt var åter frid och fröjd!
Så nu har vi njutit i fulla drag av några fantastiska vårdagar i denna aldrig sovandes stad.
22/3-2015 Central Park New York, USA
22/3-2015 Times square New York, USA

Sedan blev det en riktigt ordentligt utmattande födelsedag med tårta och kaffe på sängen, promenad i solen över Brooklyn bridge och långlunch i Little Italy innan vi begav oss till the standard hotels rooftop bar för att ta en drink medan solen gick ner över Manhattan. Alltså vilken magisk upplevelse! Jag var så nöjd så det fanns inte.

23/3-2015 Standard Hotel New York, USA
23/3-2015 Mulberry Street New York, USA
Utöver det så har vi sightseeingat, promenerat i Central Park och lyssnat på live jazz, lite allmänt livsnjuteri helt enkelt! Vi har haft en så himla bra resa, det känns väldigt overkligt att vi åker hem imorgonkväll. Efter ett halvår på resande fot kommer det vara konstigt att stå still igen, men med handen på hjärtat ska det också bli lite skönt, att få krama om alla och att få pusta ut och tänka "vi överlevde det här med"! Vi ses i Stockholm!
 

23/3-2015 Brooklyn Bridge New York, USA

 


24/3-2015 Central Park New York, USA
 22/3-2015 Central Park New York, USA